Schminken

Je kunt bij ons terecht voor het schminken van kinderen op bedrijfsfeesten, schoolfeesten, markten en andere evenementen. Ook zijn wij te boeken voor kinderfeestjes, kraamfeesten, familiefeesten, buurtfeesten, bruiloften, communiefeesten en alle andere particuliere feestjes.

Wij werken door heel Nederland. Wanneer jullie veel kinderen verwachten tijdens jullie feest, is het mogelijk meerdere schminkers in te huren, zodat ieder kind aan bod komt en er geen al te lange wachtrijen ontstaan. Wanneer dit zelf lastig te bepalen is, dan geven wij hier graag advies over.

Wij werken met professionele materialen. De schmink is daardoor makkelijk te verwijderen met water en evt. zeep. Elke schminkster heeft een ruim aanbod aan ontwerpen, deze kunnen ook aangepast worden aan een bepaald thema.

Naast het schminken zetten wij ook glittertattoos. Hierbij kan er gekozen worden uit een ruim assortiment aan tattoos. Een glittertattoo wordt gemaakt van huidvriendelijke lijm en glitters. Deze tattoo blijft 3 tot 7 dagen zitten.

Wij komen graag op jullie feest om de kinderen te laten stralen!

Terug naar home

Contact
telefoonnummer
06-28291710
K.v.K. nummer
62223267

Facebook